Erasmus Haberleri

Tem

Okulumuzun konsorsiyum üyesi olduğu Erasmus+ KA101 "Creative Drama for Special Education Needs" isimli Personel Hareketliliği projesine katılımcı öğretmen seçimi  yapılacaktır. Başvuruda bulunmak isteyen öğretmenlerin aşağıdaki linke tıklayarak 22 Temmuz 2021 saat 23.00'a kadar formu doldurmaları rica olunur.

Ara

Uzun bir aradan sonra yüzyüze eğitime başladığımız özel eğitim öğrencilerimizle ErasmusDays'te sanat terapi çalışmalarımıza devam ettik. Avrupadan 5 ortak okulun katıldığı okulumuzun koordinatör olduğu bu projede özel eğitim öğrencilerinin sosyal becerilerini geliştirmek için okullar sanat, müzik, yaratıcı drama veya seramik çalışıyorlar.

Şbt

2019-1-TR01-KA229-074561_1 Social Activities are Necessary for Special Education Needs adlı Erasmusprojemizin hareketliliği ile ilgili Estonya, Litvanya, Portekiz ve Yunanistan' dan gelen proje ortaklarımızı okulumuzda ağırladık.

Ekm

OKULUMUZDA ERASMUSDAYS ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ.

Özel eğitim öğrencilerimize sosyal ortamlar yaratarak onların yaratıcı drama, sanat ve müzik yardımıyla kendilerini ve duygularını daha iyi ifade etmelerini amaçlayan AB Erasmus+ projemizlerimizle ilgili katıldığımız ErasmusDays etkinliklerinde öğrencilerimiz eğlendiler ve çok mutlu oldular.

Ekm

Eyl

Bu yıl Türkiye Ulusal Ajans tarafından Hibe sağlanan Avrupa Birliği Erasmus+ projelerinin tanıtım toplantısı ortak okullardan gelen koordinatörlerle yapıldı.

Eyl

Avrupa Birliği Eğitim Ortaklığı Proğramı Erasmus+ çerçevesinde okulumuz koordinatörlüğünde, Ulusal Ajansa sunduğumuz KA229 'Social Activities are Necessary for Special Education Needs' adlı projemiz 1223 projeden hibe almaya hak kazanan 87 proje arasına girmeyi başarmıştır.

Mrt

T.C. Dışıişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından organize edilen Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenci  ve Personel Hareketlilği Projesi  ile 12/05/2019 ile 25/09/2019 tarihleri arasında gerçekleşecek proje kapsamında, 11 öğrencimiz, Okul Müdürümüz Bahattin YAŞIN ´ ın refakatinde Almanya´ya gittiler.